OVER MIJ

 

Mijn naam is Paul van Lieshout en ik ben geboren op 15 september in 1955 te Nuenen. Ik ben op mijn achttiende begonnen met muziek en speelde als gitarist in meerdere Jazz en Popmuziek bands. In 1983 ben ik afgestudeerd als Klassiek Gitarist aan het Conservatorium te Maastricht. Daarna heb ik me meer dan 20 jaar lang gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse muziek.  In 1996 heb ik de cursus Leraar Light Body en in 2001 Leraar Self Exciting succesvol afgerond. Sinds 2012 ben ik me ook gaan verdiepen in zang en heb ik in 2013 de cursus basisdirigent Licht Vocaal succesvol afgerond.

 

 

Op dit moment geef ik gitaarlessen, meditatiecursussen, compositie, improvisatie en muziek theorie. Daarnaast componeer ik hedendaags klassieke muziek. De gitaarlessen variëren in stijl en niveau. Bij de meditatiecursussen maak ik gebruik van geleide meditatie en gesprekken. Ik zorg ervoor dat je altijd uitgedaagd wordt en dat de lessen en cursussen van hoge kwaliteit en diepgang zijn. Als leerling of cursist sta je bij mij centraal en werk ik altijd vanuit authenticiteit.

 

 

Muziek is voor mij natuurlijk, het is iets noodzakelijks en ik kan niet zonder. Toch kan ik met zekerheid zeggen dat meditatie mij extra diepgang heeft gegeven, zowel in het lesgeven als het componeren van muziek. Meditatie verbindt voor mij alles in mijn leven, het verruimt en verrijkt. De overeenkomst zit hem voor mij in de diepgang die beide hebben. Het voelt voor mij als een onuitputtelijke bron aan creativiteit, het voedt elkaar. Hierdoor kom ik dicht bij de kern, waar ik altijd naar op zoek ben.

 

Ik kan jou helpen om die kern tot expressie te laten brengen, zodat alles in je leven samenvalt. Dit soort synchroniciteit maakt het makkelijk om je leven in eigen handen te nemen, om geëngageerd te zijn met je eigen ontwikkeling en dus je leven te dirigeren.

 

 

 

Paul van Lieshout

 

Componist
Muziekdocent
Meditatiedocent/Cursusleider Bewustzijnsontwikkeling