Opnieuw Geboren Worden

 

We werken met geleide meditaties. Deze meditaties zullen je dichter bij jezelf brengen, dichter bij je essentie. Je gaat duidelijk kiezen voor liefde, geluk en succes in je leven!

 

Vroeger had ik veel zelfkritiek. Door meditatie heb ik de zelfkritiek meer los kunnen laten en ben ik meer van mezelf gaan houden. Hierdoor ben ik ook meer geluk en succes toe gaan laten in mijn leven. Als vanzelf zijn mijn gezin, vrienden en omgeving ook mee veranderd.

 

Je wordt besluitvaardig; je gaat kiezen voor geluk en succes in jouw leven. Door dichter bij je echte kern te komen, word je namelijk minder kritisch naar jezelf en anderen om je heen. Zo ontstaat er meer liefde in jezelf en je omgeving.

 

Deze cursus wordt verdeeld over 4 woensdagavonden van 19:30 tot 22:00. We maken gebruik van geleide meditatie en hier wisselen we over uit.

 

Schrijf je in: Contact 

 

 

Emoties Transformeren

In deze meditatiecursus leer je om te gaan met emoties. Iets wat ontbreekt in onze huidige samenleving. We gaan kijken hoe jij met emoties omgaat. Ben jij iemand die zich verliest in emoties? Of ben je juist iemand die emoties wegduwt? Met de geleide meditaties in deze cursus leer je dat bewustzijn je een nieuwe weg biedt om met emoties om te gaan.

 

Toen ik deze cursus zelf deed, heb ik afscheid moeten nemen van een aantal dierbare mensen om me heen. Ik ben dankbaar dat ik toen direct in de praktijk kon leren hoe ik die emoties kon toelaten en transformeren.

 

Tijdens deze cursus verdiep je de innerlijke vrede, vreugde en liefde in je leven. Vanuit je essentie leer je hoe je helder kunt blijven als je met emoties van anderen te maken krijgt.

Ik nodig je van harte uit op deze verreikende cursus!

 

Ben jij klaar om emoties een nieuwe plek te geven? 

 

Deze cursus wordt verdeeld over 4 woensdagavonden van 19:30 tot 22:00. We maken gebruik van geleide meditatie en hier wisselen we over uit.

 

Schrijf je in via: Contact

 

 

Je Begeertelichaam Evolueren

 

 

Het begeertelichaam is een onderdeel van het Ego dat staat voor verlangens en is voornamelijk afgestemd op het massabewustzijn. Het is die constante onrust en onvrede die je zo vaak van je pad afbrengt. Vanuit je essentie brengen we dit deel van jou in een hogere energie. Zo ontstaat er rust in je relaties, je lichaam, je emoties, je gedachten maar vooral in jezelf.

 

Het beste voorbeeld van het begeertelichaam in actie voor mij is in de ochtend, vlak voor ik ga mediteren. Ik weet wat ik moet doen en toch ga ik even op Facebook, even een kopje thee, even iets opschrijven omdat ik het anders ‘vergeet’ en toch ook even naar buiten. Dankzij deze cursus vind ik steeds een helderheid in mezelf terug en ben ik meer gecenterd in plaats van afgeleid.

 

Na deze cursus zal je merken dat je steeds minder op zoek gaat naar een oplossing buiten jezelf. Door in contact te komen met je essentie ga je die vrede en rust in jezelf vinden. Dat geeft je de kracht en focus om jouw pad te blijven volgen.

 

Deze cursus wordt verdeeld over 4 woensdagavonden van 19:30 tot 22:00. We maken gebruik van geleide meditatie en hier wisselen we over uit.

 

Schrijf je in via: Contact

 

 

 

 

Je Geest Verlichten


Je gaat voorbij het denken vanuit je ego naar puur gewaarzijn. Je leert m.a.w. hoe je het eeuwige gekwebbel in je hoofd kunt overstijgen. Daarnaast ontwikkel je een heldere innerlijke begeleiding die je bijstaat in elke situatie in je dagelijks leven.
 
Ik heb in deze cursus geleerd om een staat van stilte te bereiken waarin je creatieve gedachten kunt ontvangen. Vanuit die stilte schrijf ik nog altijd mijn muziek. Die stilte brengt mij dichter bij mezelf, bij mijn essentie.
 
Je laat beperkende gedachten los: gedachten over je lichaam, ouder worden, gezondheid, enzovoort. Zo kom je meer in je essentie, ontvang je de innerlijke begeleiding die je ondersteunt en je de weg laat zien die bij jou past.
 
Ben jij klaar voor rust in je hoofd en meer richting in je leven?
 
Deze cursus wordt verdeeld over 4 woensdagavonden van 19:30 tot 22:00. We maken gebruik van geleide meditatie en hier wisselen we over uit.
 
Schrijf je in via: Contact

 

Je Lichtlichaam Ontwaken(Awakening your Lightbody)

Deze cursus gaat je leven transformeren. Hij vormt de basis voor de rest van je leven. Je leert die dingen te doen waar je gelukkig van wordt. Keuzes te maken die bij jou passen. Je gaat zien dat alles wat je ervaren hebt nodig is geweest om te komen waar je nu bent. Je krijgt een andere visie op je dagelijkse realiteit.

 

Ik ben in deze cursus veel dichter bij mezelf gekomen. Mijn gezin is ook mee veranderd en we zijn dichter bij elkaar gekomen. Ook zag ik dat ik mijn leven lang de perfecte ouders heb gehad. Ik voel me dan ook dankbaar dat ik ze dat nog heb kunnen zeggen voordat ze gestorven zijn. Daarnaast heb ik in mijn werk als musicus meer het spirituele kunnen toelaten en komt de muziek nu meer van binnenuit.

 

In deze cursus leer je hoe je leven meer in balans kan komen. Je gaat evenwicht vinden tussen je werk en je privéleven, het wordt een geheel. Ook zul je merken dat je vanzelf gezonder gaat eten en drinken; je gaat daadwerkelijk luisteren naar je lichaam. De cursus heeft een prachtige opbouw vanuit een solide basis. Van daaruit kun je je dagelijks leven opnieuw inrichten.

 

“Je Lichtlichaam ontwaken” brengt je dichter bij je essentie, dichter bij wie je echt bent.

 

De volledige cursus bestaat uit 6 volumes van 12 geleide meditaties per volume. Je werkt met mp3's om de meditaties ook thuis te oefenen. Deze cursus vraagt dus toewijding, zodat je kan leren om vanuit jouw essentie te leven. Zo ga je je dromen waarmaken.

 

Elk volume bestaat uit 4 donderdagavonden. Elke avond doen we 3 geleide meditaties afgewisseld met korte gesprekken. De lestijd is steeds van 19:30 tot 22:00(de deur is open vanaf 19:15).

 

 

Schrijf je in via: Contact

 

 

 

 

Self-Exciting: Je Lichtlichaam Opbouwen

Deze meditatiecursus is voor iedereen die de zes volumes van “Je Lichtlichaam Ontwaken” heeft doorlopen. Je leert om de bewustzijnsstaten die je geleerd hebt in “je lichtlichaam Ontwaken” te verdiepen en daarop voort te bouwen.

 

Deze cursus bracht me rust in mijn hoofd en stevigheid in mijn ervaringen. Ik kwam bij meer vreugde, plezier en genieten. Mijn leven is gemakkelijker geworden, vollediger in het nu.

  

Je leert vaardigheden om te surfen op de dynamiek van het leven, terwijl jij stabiel kunt blijven. Je komt vanzelf in een stroom van puur zijn, zonder oordeel. Het is het perfecte vervolg op “Je Lichtlichaam Ontwaken!”

   

De volledige cursus bestaat uit 8 avonden. Elke avond doen we 3 geleide meditaties afgewisseld met korte gesprekken. Zoals in "Je Lichtlichaam Ontwaken" werk je met mp3's om de meditaties ook thuis te oefenen.

  

De lestijd is steeds van 19:30 tot 22:00(de deur is open vanaf 19:15).  

 

 

Schrijf je in via: Contact 

 

 

 

Paul van Lieshout

 

Componist
Muziekdocent
Meditatiedocent/Cursusleider Bewustzijnsontwikkeling